Om oss

Urban Properties förvärvar och utvecklar själva eller tillsammans med investerare kommersiella- och bostadsfastigheter samt mark. Bolaget är verksamt över hela Sverige med fokus kring Stor-Stockholm. 

Bolaget ägs och grundades 2015 av Didrik Holm och Mattias Schultz, båda med fleråriga erfarenheter inom fastighetsutveckling i olika former. Urban Properties finansierar projekt genom bank och joint-venture upplägg tillsammans med investerare beroende på projekttyp.

 

Urban Properties står för kvalité och öppenhet, vilket innebär att det är viktigt att de projekt vi tittar på och de investerare vi arbetar tillsammans med delar våra värderingar.

Vi älskar att hitta lösningar som är hållbara, skapar trivsel för kunden och samtidigt är lönsamma.

Didrik Holm och Mattias Schultz startade Urban Properties i februari 2015. De fann varandra i det gemensamma intresset för fastigheter, arkitektur och i viljan att vara ett schysst företag. Både mot varandra, mot konsulter och samarbetspartner samt inte minst mot våra kunder. 

För att driva ett sådant bolag krävs stort engemang från företagets ägare och ett genuint intresse för att maximera varje projekt, ur alla perspektiv. Givetvis söker vi lönsamhet för våra investerare och oss själva, men samtidigt vill vi att våra kunder ska få en så bra bostad som möjligt med hög trivselfaktor.

 

Dessutom vill vi alltid våga göra projekt och utvecklingar som sticker ut; både arkitektoniskt, med olika upplåtelseformer och med en tanke på att vara långsiktigt hållbara. 

 

Kontakta oss

info@urbanproperties.se

Didrik Holm

didrik@urbanproperties.se

‭070-813 40 31‬

Mattias Schultz

mattias@urbanproperties.se

 070-912 61 01

Besöksadress:

Urban Properties

Upplandsgatan 43

‭113 28 Stockholm

Post- och fakturaadress:

c/o Nordenhem

Box 5237 

‭102 45 Stockholm

210916_151-web.jpg

Bolagets grundare Didrik Holm & Mattias Schultz.